Как да изберем детски ски гащеризони

Няма дете, което да не обожава снежните приключения. Заснежените склонове са притегателна точка за най-малките, които с неохота се впускат във вълнуващи приключения, свързани с каране на ски или шейна. Забавлението е гарантирано, а високият градус на настроение се усеща навсякъде. Кой е казал, че само през лятото можем да се развличаме по пълноценен и незабравим начин? Нима зимата също не ни осигурява стотици възможности да се порадваме на нейната пленителна красота!

Какъв детски ски гащеризон да изберем

Ако сте решили да посетите някой зимен курорт тази зима, трябва да изберете надеждна екипировка и оборудване за цялото семейство, акцентирайки върху комфорта на децата. Всички скиорски принадлежности трябва са старателно подбрани, за да сме сигурни в тяхното високо качество, което ще ни е от полза, докато се подвизаваме по заснежените писти. 

Започнете от избора на детски ски гащеризони, защото тази част от облеклото е най-важна, когато става дума за студо и влагоизолиращите дрехи за най-малките. Те трябва да предпазват хлапетата от агресивните условия на мразовитата зима в планината, а именно гащеризонът е компонентът, който върши основната работа. Покупката на подходящо яке е също много важно условие, за да не среща невръстният скиор ограничение в движенията, но същевременно да се чувства и комфортно на пистата. 

Детският ски гащеризон трябва да е:

  • В подходящите размери;
  • С подсилени в долния край крачоли;
  • С поларена подплата, която задържа топлината;
  • Непромокаем;
  • С функционални джобове и др.

Снежните спортове са свързани с много динамика и вълнение, които ни карат напълно да забравим за всичко останалото. В точно този момент е много важно детският ски гащеризон да е надежден и достатъчно здрав, че да устои на всички премеждия, с които снегът ще ни срещне. Купете от Декатлон и покорете всеки склон!

Как да изберем правилния размер

Размерът детски ски гащеризон се определя на база ръста и възрастта на детето. В Декатлон ще откриете разнообразна номерация, която ще Ви позволи да намерите идеалния модел и размер детски гащеризон за зимни спортове. Добра идея е да обърнете внимание и на предоставената таблица с размери, налична в сайта на магазина. 

Кога се открива ски сезона

Още в началото на декември зимните курорти отварят някои от пистите, което означава, че е добре да започнете с подготовката още в този момент. Възползвайте се от изгодните предложения в Декатлон и купете детски екипи за сняг на супер цена. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *