Защо обичаме дрехите на Mango толкова много?

Защо толкова много обичаме дрехите на Mango ли? Отговорът е ясен – защото тази марка дрехи е наистина страхотна!

Но ето все пак още няколко интересни факта.

Несравним бизнес

Всеки елемент от облеклото, изпратен до 2100 магазина на Mango в общо 110 страни по света, първо преминава през новия логистичен център на испанския моден лейбъл в Llicà d’Amunt, живописно градче извън Барселона.

Приблизително 600 души работят шест дни в седмицата във високо автоматизираното съоръжение, където около 400 операции се задвижват машинно, за да обработват артикули за доставки в магазина.

Досега компанията е инвестирала 232 милиона евро в съоръжението от 186 000 квадратни метра, което може да съхранява до 7 милиона окачени дрехи и 20 милиона сгънати дрехи и аксесоари едновременно. То беше завършено през 2016 г.. Чрез включване на най-новите технологии за автоматизация, центърът може да обработва 75 000 облекла на час, утроявайки предишния капацитет на търговеца.

Уникална визия, уникална цена

Mango произвежда аналози на модерни неща от високи луксозни марки, но поради използването на по-евтини тъкани, цената на дрехите им не е много висока. Аксесоарите за манго като портфейли и чанти са страхотни. Те имат наистина добро качество и ще можете да ги използвате доста дълго време.

Популярност

Модната марка получава признание след признание и е посочена като една от компаниите в топ 10 сред испанските търговци на дребно. Марката има близо 2000 магазина в 104 окръга…

В Instagram Mango има близо 12 милиона последователи, във Facebook малко над 11 милиона, а в Twitter търговецът на дребно има около 770 000 последователи.

Mango outlet

Mango Outlet пък е мястото, където ще намерите всички разпродадени модели от Mango на много изгодни цени: така че ако е имало нещо, на което сте ви хвърлили око и то вече е на склад, ако имате късмет, ще го намерите именно там. И то на много малка част от тогавашната му цена!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *