Каква марка монитор да изберем – съвети от plasico.bg

Кои марки са най-известни и предпочитани

 

Най-известни и най-често предпочитани марки монитори, които потребителите използват и са доволни, са модели на Asus, Acer, BenQ, LG, Philips, Samsung и много други. Има разнообразни продукти на пазара, които да отговарят на всички нужди на потребителите, както във високия ценови клас, така и по-бюджетни решения. 

Най-важното при избора на този тип техника, е да сме наясно каква работа искаме да ни върши и с какво сме способни да направим компромис за сметка на качеството, което ще получим.

Има различни конфигурации, размери, резолюции, които от своя страна могат да подобрят и улеснят работата ви с компютъра след правилния избор.

 

В какъв ценови диапазон може да открием

Това е тема, по която можем да говорим на дълго и широко. Но за да не изпадаме в дълга дискусия ще определим някакъв минимум, под който не е добре да падаме и максимум, над който вече ще бъде излишна инвестиция. 

 

Пласико предлага на онлайн магазина си монитори от plasico.bg на диапазон от 129 лв до над 1500 лв. Това е доста сериозна разлика в стойността. Всеки един от тези продукти има различни възможности, условия на сервиз и качество, което оформя неговата цена. 

 

Според нуждите на потребителя има функции, с които не може да се прави компромис. За да ви улесним в избора, ако не сте наясно какво ви е нужно, ние от Пласико предлагаме онлайн консултация на всеки наш клиент.

 

Как да направим избор

  • На първо място трябва да си определите бюджет, който сте склонни да инвестирате за монитор.
  • На второ място да определите за какво най-често ще го използвате.

Като например – игри то тогава ви е нужен геймърски, филми – висока резолюция и HD качество, работа с различни програми, то тогава конфигурацията ще е различна. Това е важно за да можете да направите правилния избор на продукт, който да ви е от максимална полза.

  • На трето място, ако имате предпочитания към дадена марка,

обърнете се към Plasico IT Superstore и ние ще отговорим на всичките ви въпроси и ще се постараем да сме ви максимално полезни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *