Какви видове смесители за душ има

Когато решим да обновим банята, едно от нещата, които най-бързо биха променили имиджа й са смесители за душ. На пазара ще намерите широко разнообразие от продукти, сред които да избирате. Най-важното обаче е, освен да изглежда добре, да бъде достатъчно функционален, а вие удовлетворени от употребата му. Сред най-разпространените и предпочитани видове са хигиенните, подвижните и изтеглящите смесители. Всеки от тях има своята специална функция, която би ви била необходима.

 

Кои са най-предпочитаните смесители за душ

 

Изберете това, което смятате, че най-добре ще пасне на вашите нужди. По отношение на цветовете и покритието на смесителите, можете да откриете бял мат, злато, старо злато, черен, бронз,  хром, лъскав хром и много други. Разбира се, вие ще изберете цвета, който да допълни цялостния интериор на банята. Като най-предпочитани обаче, се открояват моделите с покритие от хром. тъй като той е издръжлив, корозира трудно, не се деформира и се почиства изключително лесно. Друг фактор, по който да изберете е начинът им на монтаж. Смесителят за душ може да бъде стенен или за вграждане, като отново най-важното, с което да се съобразите са собствените ви нужди и интериора наоколо. Най-широко разпространени и предпочитани са стенните смесители, които от своя страна, също се разделят на няколко различни вида.

 

Брой ръкохватки

 

Според броят на ръкохватките ги раздлеляме на:

  • едноръкохваткови;
  • двуръкохваткови.

Най-разпространение за момента си остават тези с две ръкохватки, с които да регулираме топлата и студената водна струя. Могат да се инсталират във всякакви помещения, като са особено подходящи за такива в ретро стил. Едноръкохватковите, както можем да се досетим и от името им, имат една ръкохватка, с която, чрез завъртане нагласяме необходимата температура на водата. Те са изключително удобни и ефективни, което ги прави чудесен избор за вашата баня.

 

Произход

 

Марките, с които Гауди работи са внимателно подбрани, за да може до клиентите да достигат само добри и качествени продукти. Най-търсените сред тях са Ideal Standart, Grohe, Hansgrohe, Vidima и други. Знаем, че всеки от вас има собствено мнение за продуктите и смята произхода на едните, за по-добър от тези на другите. Затова при нас ще откриете продукти с различен произход, като:

  • Български;
  • Испански;
  • Италиански;
  • Китайски;
  • Немски;
  • Турски;
  • Полски;
  • Унгарски и други.

Независимо от това какъв ще е вашият избор, Гауди гарантира високо качество и безпроблемна работа. Разгледайте предложенията на различните марки, запознайте с техните характеристики и направете правилният избор за вашата баня. Ако смятате, че не можете сами, обърнете се към консултантите на Гауди, които с радост биха помогнали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *