Какво може айфон 6

Този смартфон е един от телефоните на Apple с най-много реализирани продажби в цял свят. Той има стотици привърженици, които му се радват и до ден днешен. Със своите страхотни дизайн, процесор, камера и операциона система iOS, той просто спира дъха. Моделите на марката притежават изчистен дизайн и класически форми, които ги правят изключително предпочитани в бизнес средите.

 

Какво може iPhone 6

iPhone 6 е смартфонът, вероятно, с който Apple порасна изключително много и то във всяко отношение. При него дизайна се промени изключително много, а дисплея на базовата версия е цели 4.7”. Централният му процесор е 64-битов и функционира с тактова честота 1.4 GHz, което е направо зашеметяващо. Графичният процесор от своя страна е PowerVR GX6450. Това е първият iPhone който разполага с цели 128GB вградена памет, а това е едно от основните му предимства. Камерата му притежава оптична стабилизация на изображенията, а когато правите видео, то може да бъде кадансово. С тези си предимства той печели много привърженици и така става един от най-купуваните айфони някога.

За да го имате и Вие на изгодна цена разгледайте тези iPhone 6 от Рестор.

 

Какви са разликите с iphone 6S и 6S Plus

В тези модели съществуват много прилики, но и много значителни разлики. За да изберете правилното устройство за Вас в редовете по-долу ще видите основните разлики при тези два модела. А те са:

  • Тегло. Една от основните разлики е в теглото 6S е 143г. докато другият 192г.;
  • Размери. 6S Plus е 5.5″ инча , предният модел е 4.7″ инча;
  • Батерия. 6S притежава батерия 1715 mAh, а другия модел 2750 mAh; 
  • Резолюция. 6S Plus-1080 x 1920 px, а  6S 750 x 1334 px.

 

Като цяло това са едни от първите модели смартфони на Apple, които предлагат и по-голямо разнообразие от цветове, например специално за дамите бе лансиран така популярния към 2020 г. цвят розово злато. Основната им камера е подобрена и в сравнение с тази на предшествениците си е 12MP.

Кой е следващият айфон

Всички почитатели на айфоните вероятно тръпнат вече в очакване, кога ще излезе новият iPhone 12. Според достоверни източници по всяка вероятност мобилното устройство ще бъде представено есента на 2020 г.. Според многобройните слухове, вероятно производителите на Apple ще представят наистина удивително устройство с изцяло нов дизайн, изключителни подобрения в камерата, операционната система и процесора, вграден сензор за пръстови отпечатъци и дори 5G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *