Погрижете се за кожата на лицето

Когато говорим за грижа за кожата на лицето, обикновено в съзнанието ни изниква посещение в козметичен салон, сложни и скъпи процедури, специфични уреди за манипулациите.

Една от най – търсените и предпочитани процедури напоследък е микродермабазио. То представлява нехимична, неинвазивна процедура, при която се почиства най-горният слой на кожата и се премахват мъртвите клетки.

При него се прави дълбоко почистване, кожата се освежава, а фините бръчки се заглаждат. Процедурите с уред за микродермабразио насърчава производството на нов слой клетки на кожата с по-високи нива на колаген, което допълнително подобрява външния вид.

Микродермабразио е нежна терапия и е предпочитана от дамите, защото няма странични ефекти и не се нуждаете от възстановителен период след процедурата. Факт е обаче, че за да има видими резултати, са необходими серия от процедури.

В днешното забързано ежедневие обаче не всяка жена успява да намери време, за да отиде на козметик и да започне терапия. За щастие вече има решение, и то на съвсем достъпна цена – домашен уред за микродермоабразио.

Remington MD3000 Reveal ползва същия принцип за микродермоабразио, какъвто и професионалните студия за красота. Разполага с три накрайника: фин, за детайлна обработка, накрайник за чувствителни зони и стандартна приставка за по-големи участъци.

Уредът може да работи на 4 различни степени. Той разполага с вградена акумулаторна батерия, която можете да зареждате на поставка или чрез зарядно устройство.

За всекидневна грижа може да използвате компактен уред за почистване на лице Remington FC500 Reveal. Той работи с антибактериална четката, която се върти и има и лека вибрация, за по-добро почистване. Уредът е изцяло водоустойчив и може да се ползва под душа.

Красивият вид на кожата обаче зависи не само от ежедневната грижа, но и от качествения сън. А за да си осигурете такъв, не забравяйте преди лягане да сложите маска за спокоен и сладък сън, каквато ще намерите в магазин Моник.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *