Тенденции в дамската градска мода

Всяка жена иска да се облича според последните модните тенденции и да изглежда красива и привлекателна. За тази цел облеклото й не само трябва да е удобно, но и да подчертава най-добрите качества на външния й вид, и едновременно с това да разкрива нейната индивидуалност. Актуалните модни тенденции предлагат на дамите точно тази възможност – да бъдат модерни и едновременно с това да се чувстват удобно и комфортно в дрехите, които са избрали.

Ето кои са най-актуалните тенденции в дамската градска мода:

Цветове и материи

Важна особеност при избора на цветове, десени и материи е те да могат да се съчетават помежду си и по този начин да създават повече възможности за комбиниране на различни тоалети с минимум усилия. От десените тази есен отново са модерни райето и нежните флорални мотиви, които успешно се комбинират с елегантни цветове като опушено кафяво, винено червено, графитено сиво, меланж и др. По отношение на материите, водещите дизайнери залагат на шифон, трико, кашмир, вълна, дантела и коприна.

Рокли

За официални поводи жените могат спокойно да се спрат на дългите разкроени рокли, които ще са хит през този сезон. За предпочитане са шифонените, леко феерични, модели, които дават свобода и позволяват различни вариации на носене.

Сака

Модата при дамските сака тази есен е продиктувана от необходимостта да бъдат удобни за ежедневна употреба и в същото време да придават стил и елегантност на женската визия. Такива са вталените модели с две копчета и дължина над ханша, които са подходящи както за официални поводи, така и за ежедневно облекло.

Обувки и аксесоари

При обувките отново ще е водещ стремежа за практичност и комфорт. Дори когато става въпрос за елегантни модели, подходящи за официални поводи и празници, тенденцията е те да бъдат с плавна и удобна извивка на ходилото, а височината на тока им да не надвишава десет сантиметра.

По отношение на аксесоарите, за предпочитане са моделите, изработени от еко кожа и набук, както и тези, декорирани с малки, нежни кристали. Особено актуален е портфейл Anekke, който освен елегантен, е и изключително удобен за ползване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *