ZooStore дари храна на приют за бездомни кучета в рамките на кампанията “За лапичка с любов”

Специализираният зоомагазин ZooStore направи дарение на общинския приют за кучета в близост до гр. Велико Търново, предоставяйки чували и консерви с храна за четириногите му обитатели. Дарението е направено в рамките на кампанията “За лапичка с любов”, която се организира от Ротаракт Клуб Велико Търново и цели да подкрепи и подобри условията на живот на кучетата в приюта.

Кампанията, която стартира на 4 април – Световния ден на бездомните животни, ще продължи до 20 април. В края на инициативата всички събрани хранителни продукти ще бъдат дарени на приюта, който отвори врати през 2015 г. и има капацитет да приюти до 80 кучета.

“Всеки път, когато помогнем на нуждаещо се животно, ние не само подобряваме неговия живот, а и допринасяме за по-добър свят за всички нас. В ZooStore вярваме, че дори и най-малкият акт на доброта може да има голямо значение. Затова ще се радваме, ако тази кампания не приключи с нейния формален край, а постави началото на много по-дългосрочна инициатива в подкрепа на бездомните животни, в която ще се включат повече компании, но също и отделни хора – всеки допринасяйки според своите възможности” – споделя Георги Дюлгеров, основател на ZooStore.bg.

Онлайн магазинът е известен с богатото си разнообразие от храни и аксесоари за домашни любимци, както и с усилията си да участва в обществено значими каузи в подкрепа на животните. Екипът му редовно организира промоции и инициативи, които не само предлагат стойност за клиентите, а и подкрепят благотворителни кампании. Магазинът е отворен към подкрепа и на други приюти за животни и нуждаещите се проекти могат да се свържат с неговия екип.

Всеки, който желае тепърва да се включи в кампанията “За лапичка с любов”, може да посети обект на Зоомагазин “Шаро” или зоомагазинът на ул. “Козлодуй” №29 в София, да закупени хранителни продукти и да ги остави в специалните кошници, разположени в обектите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *